Facebook Pixel Νικολακόπουλος: "Την Κυριακή θα ξέρουμε πολλά για τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 15:16:00

Νικολακόπουλος: "Την Κυριακή θα ξέρουμε πολλά για τον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Την Κυριακή θα ξέρουμε πολλά για τον Ολυμπιακό"

Στην πολύ σημαντική εβδομάδα όσον αφορά στην πορεία των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα στάθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ, που παράλληλα πήρε θέση για τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Κώστας Νικολακόπουλος: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας αρχικά τις εξελίξεις όσον αφορά τη νίκη του πρωταθλήματος.

«Τώρα αρχίζει και έχει λίγο πλάκα το πράγμα, με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, και θα αρχίσει να έχει γούστο, αν πάρει τα δύο δικά του παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή με Άρη και Λαμία, και αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφού αν τα καταφέρει τις δύο νίκες, θα είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα είναι μέσα στο… χορό και μετά τα παιχνίδια του με την Άστον Βίλα. Αφού μέσα σε εβδομάδα, 12 με 19 Μαΐου, θα έχει τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Για τις φωνές του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία σημείωσε πως ίναι απολύτως λογική η αντίδρασή του, παρότι δεν αδικήθηκε πουθενά, όμως έχοντας χάσει τα δύο μεγάλα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή από Μπριζ και Ολυμπιακό σχεδόν με κάτω τα χέρια, δεν είχε άλλη επιλογή από το να το ρίξει στη διαιτησία, για να κρατήσει κάπως το ηθικό και να πάει να παίξει την Κυριακή το τελευταίο του χαρτί στην Τούμπα με την ΑΕΚ.

Τέλος ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε τόσο στις φήμες περί ενδιαφέροντας της Μπράγκα για τον Τζολάκη, εκτιμώντας ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μείνει στον Ολυμπιακό, όσο και στις αλλαγές του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον ΠΑΟΚ , υπενθυμίζοντας ότι στην ήττα με τον Παναθηναϊκό με 1-3 ο Βάσκος είχε διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με τη Μακάμπι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φρεσκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επιχείρηση στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags