Facebook Pixel Η θέση που παίζεται στην 11αδα του ΠΑΟ για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 15:20:00

Η θέση που παίζεται στην 11αδα του ΠΑΟ για ΑΕΚ - "Κλειδί" ο Τερίμ

Sportdog Team
Η θέση που παίζεται στην 11αδα του ΠΑΟ για ΑΕΚ - "Κλειδί" ο Τερίμ

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με την Ένωση με τον Τούρκο τεχνικό να έχει ένα δίλημμα σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα των Πρασίνων ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και για την κατάσταση του Μπερνάρ μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μπερνάρ είναι ένας από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 50-50, πάντα όταν υπάρχει ένα σφίξιμο, μπορεί να έχει μαζέψει υγρό και να σου κάνει μετά μια θλάση. Η σημερινή ημέρα προφανώς και είναι κρίσιμη, το θετικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι ένα παιδί που προσέχει πάρα πολύ το σώμα του. Αργά το βράδυ ίσως έχουμε μια εικόνα τι θα γίνει, αλλιώς θα περιμένουμε λίγο πριν την σέντρα με την ανακοίνωση των 11άδων», σχολίασε σχετικά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σημείωσε πως είναι μετρημένα... κουκιά , αφήνοντας ανοιχτή μια θέση για τα άκρα της επίθεσης λόγω και του Μπερνάρ, με τον Βέρμπιτς να τον αντικαθιστά, ενώ έδωσε προβάδισμα στον Λημνιό, ενώ τόνισε την σημαντική παρουσία του Φατίχ Τερίμ και τον τρόπο που προσεγγίζει τα παιχνίδι στα play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπουμ" Μαρινάκη σε Ολυμπιακό - Υπογράφει παιχταρά - Συζητάει όλη η Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags