Αναλυτικά:

Τρεις νίκες έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στη φετινή περίοδο, αφού επικράτησε στις δύο συναντήσεις τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εντός έδρας για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs.

Την περσινή περίοδο, ο Άρης είχε πάρει ισοπαλία 2-2 στο στάδιο Καραϊσκάκης για τα Stoiximan Super League Playoffs και είχε επικρατήσει στην έδρα του με 2-1.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα τέσσερα παιχνίδια τους μέσα στη χρονιά ήταν τη σεζόν 2019-20 και αυτή η τετράδα με νίκες ήταν μέρος του τελευταίου μεγάλου σερί απέναντι στους Κίτρινους, όπου είχαν δέκα διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας.

Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους υπάρχουν μόλις δύο νίκες φιλοξενούμενων και αυτές τις έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση για τα Super League Playoffs του 2021-22 με 1-0 και στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος με 2-1.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες με αυτή τη μορφή των Playoffs, ο Άρης έχει επικρατήσει μια φορά, ο Ολυμπιακός δύο και υπάρχει και μια ισοπαλία με 1-1.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

19 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

22 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

23 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 65-77.