Facebook Pixel Ο χειρότερος ΠΑΟ των τελευταίων ετών- Δεν έφταιγε το πέναλτι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 17:02:00

"Ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών - Δεν έφταιγε το πέναλτι"!

Sportdog Team
"Ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών - Δεν έφταιγε το πέναλτι"!

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0), τονίζοντας ότι οι Πράσινοι γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλη τη χρονιά.

Πολύ κατώτερος της περίστασης παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ γνωρίζοντας βαριά ήττα (3-0), όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαίνεται ότι χθες χάθηκε το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που θυμάμαι για την ομάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι σε ντέρμπι να μην έχει κάνει ούτε ευκαιρία, ακόμη και σε κακές εποχές. Θα μπορούσε να είχε δεχτεί πέντε γκολ, ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να μην κατέβηκε να παίξει, δεν έφερε καμία αντίσταση. Δεν θέλω να γίνω γραφικός και να πω ότι έφταιξε το πέναλτι που ήταν καθαρό. Κανέναν ρόλο δεν θα έπαιζε! Και να ισοφάριζε, με το πρόσωπο που είχε θα έτρωγε και άλλο. Μιλάμε για ισοπέδωση. Είναι ένας τελικός και έχουν γκρεμίσει ό,τι έχουν χτίσει σε έναν χρόνο», ανέφερε.

«Φαινόταν από το πρώτο λεπτό από το πώς έμπαινε στις μονομαχίες. Η μια ομάδα έπαιζε με λύσσα και η άλλη λες και ήταν ένα ματς τον Σεπτέμβριο. Για μένα αυτό ήταν απαράδεκτο. Δεν έβγαλε καμία αντίδραση, σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη, ενώ στον Τερίμ δεν βγήκε τίποτα από όσα έκανε. Δεν κατάλαβα ποια η λογική της χρησιμοποίησης του Λημνιού και γιατί έχουν αχρηστευτεί ποδοσφαιριστές όπως ο Μαντσίνι και ο Αϊτόρ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, είναι απόφαση Τερίμ. Σίγουρα μέτρησε και η απουσία του Μπερνάρ», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια; «Ανησυχώ για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να κάνει το 3/3, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουν έτσι στην ομάδα. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να κλείσει τη χρονιά με νίκες και να πάρει το Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην τύχη και χωρίς σχέδιο ο Παναθηναϊκός! Άφαντος ο... ηγέτης ο Μπακασέτας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags