Facebook Pixel "Στα χέρια του η τύχη του..." - Τι πρέπει να ξεπεράσει
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 02:05:00

Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Στα χέρια του η τύχη του..." - Τι πρέπει να ξεπεράσει

Sportdog Team
Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Στα χέρια του η τύχη του..." - Τι πρέπει να ξεπεράσει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα  της ομάδας μετά την ισοπαλία με τη Λαμία.

Παναγιώτης Κερμανίδης:Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  μιλώντας για τη χθεσινή απώλεια βαθμών των «ασπρόμαυρων» στη Λαμία, ένα αποτέλεσμα το οποίο αλλάζει τις ισορροπίες στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής. 

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ: «Έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όλα παίζονται. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του τη τύχη του, μπορεί να το πάρει το πρωτάθλημα. Μην απογοητευόμαστε και μην εγκαταλείπουμε. Μπορεί χθες να μην είχε τη καλή απόδοση, αλλά στις λεπτομέρειες δεν πήρε το παιχνίδι, οι φάσεις γίνανε.

Δεν αποκλειστήκαμε και ο ένας βαθμός που πήραμε εκεί μας έχει στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πάντα είμαι υπεραισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τρομερές αλλαγές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. 

ΠΑΟΚ είμαστε και σημαίνει ότι είμαστε μεγάλος σύλλογος με πλούσιο έμψυχο υλικό. Όλα αυτά που γίνονται τα λαμβάνουν υπόψιν στο τεχνικό τιμ και οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα με την ΑΕΚ για να τον πάρουν τον αγώνα και μπορούν να το πάρουν με την βοήθεια του κόσμου. 

 Τι θα λένε όλοι αυτοί οι οποίοι είναι απογοητευμένοι, εάν κερδίσει με την ΑΕΚ. Όλα μπορούνε να ανατραπούνε, μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ. Δεν εντυπωσιάζομαι με το 3-0, έχει δείξει ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει πρόβλημα. Δεν παίζει όπως παίζει μέσα στο γήπεδό της. Με έναν ανασυγκροτισμό και μια ανακεφαλαίωση μπορούν να κερδίσουν. Εγώ ξέρω τι εστί ΠΑΟΚ!»

Παράλληλα, έκανε και τη δική του εκτίμηση για το που οφείλεται η κόπωση και αν θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση: «Οφείλεται στα συχνά παιχνίδια και τα πολλά ταξίδια τις τελευταίες εβδομάδες. Ξέρετε πολύ καλά τι τράβηξε ο ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Όλα αυτά συσσωρεύονται και έρχεται μια ψυχική κούραση. Αυτό πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβουν ότι η τύχη είναι στα χέρια τους, ο ΠΑΟΚ καθορίζει τον φετινό πρωταθλητή», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με bullying σε ΠΑΟ! Τραγική έμπνευση Τερίμ, θλίψη ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags