Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Λάθη, πειράματα και μαστίγιο ο Τερίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 21:01:00

"Πρωτοφανές αυτό που έγινε στον ΠΑΟ - Λάθη, πειράματα και μαστίγιο ο Τερίμ"

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτοφανές αυτό που έγινε στον ΠΑΟ - Λάθη, πειράματα και μαστίγιο ο Τερίμ"

"Λέγαμε πότε θα τελειώσει, δεν κοιμήθηκα το βράδυ"! Γιατί ήταν τόσο κακή η εικόνα του Τριφυλλιού, οι επιλογές του Τούρκου που δεν βγήκαν και η επόμενη ημέρα..

Το ντέρμπι τής ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό σχολίασε μέσω τού sportdog ο Τότης Φυλακούρης, καθώς οι Πράσινοι έχασαν όχι μόνο ένα παιχνίδι αλλά και την ευκαιρία για να κάνουν κουμάντο εκείνοι στην υπόθεση τίτλος.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα τού Φατίχ Τερίμ σε ένα παιχνίδι που έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα, τις λάθος επιλογές τού Τούρκου προπονητή αλλά και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν κουρασμένοι - Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην πνευματική προετοιμασία του Τριφυλλιού, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να κερδίσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός.

"Αλλαγή ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό - Από το 20ο λεπτό φαινόταν ότι δεν θα κερδίσουμε - Πνευματικά ανέτοιμοι"

"Δεν είναι μόνο ότι ήταν καλύτερη η ΑΕΚ, που ήταν πράγματι καλύτερη. Με απασχολεί η αλλαγή ψυχολογίας που είδα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει για πρωτάθλημα και να είναι τόσο κουρασμένος. Μετά το 20ο λεπτό φαινόταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε: Είχαμε ασύνδετες γραμμές και τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα που έπεφταν πάνω τους δύο αντίπαλοι και δεν τους άφηναν να κάνουν τίποτα", ανέφερε αρχικά ο Τ. Φυλακούρης μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Και πνευματικά δεν ήταν έτοιμη η ομάδα και φάνηκε στο τέλος ότι ήταν μέσα σε μια βάρκα στον ωκεανό. Πρωτοφανές αυτό για τον Παναθηναϊκό".

"Γιατί Λημνιός και Παλάσιος βασικοί με ΑΕΚ; - Μαστίγιο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Πιο δυναμικά ο Ολυμπιακός για πρωτάθλημα αν..."

Τι έφταιξε εναντίον της ΑΕΚ;

"Λάθος επιλογές. Παίζει με τη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική και κάνει τρομερή εμφάνιση. Αλλά τη στιγμή που κάποιοι υστερούν ακόμα και με τη Λαμία, βρήκαν θέση στο ντέρμπι τίτλου. Ο Λημνιός δεν έδειξε ότι είναι κάποια τρομερή φόρμα, πώς τον έβαλε βασικό με την ΑΕΚ; Τον Παλάσιος τον έχει εκτός και, ξαφνικά, τον βάζει μέσα. Πιστεύω ότι έχει πάρει μαστίγιο ο Τερίμ και κάνει ο,τι θέλει. Αλλα δεν μπορεί διαρκώς να παίζει με πειράματα. Είναι και η ψυχολογία στη μέση, οι θέσεις που επιλέγει για τους παίκτες κ.λπ. Μετά το 40ο λεπτό στη Νέα Φιλαδέλφεια λέγαμε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι".

Πώς είδατε την ΑΕΚ;

"Έκανε το καλύτερο παιχνίδι της. Τόσο καλή δεν την έχω δει φέτος. Λυπήθηκα με το αποτέλεσμα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όχι για το 3-0, αλλά για την εμφάνιση. Ήταν ευκαιρία με τα Χ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Γιατί αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός τον Άρη, έβαζε πλώρη πιο δυναμικά από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα".

Υπάρχει ελπίδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα ο ΠαναθηναΪκός ή είναι μόνο μαθηματική;

"Έχουμε ελπίδες, αλλά παίζει ρόλο το παιχνίδι της Κυριακής, τι θα κάνει η ΑΕΚ εκεί. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, πάντως, βλέπουμε το καλύτερο πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην τύχη και χωρίς σχέδιο ο Παναθηναϊκός! Άφαντος ο... ηγέτης ο Μπακασέτας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags