Facebook Pixel Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Μην αδικήσουν τον εαυτό τους"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 23:13:00

Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Μην αδικήσουν τον εαυτό τους! Να ξέρει ο κόσμος ότι..."

Sportdog Team
Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Μην αδικήσουν τον εαυτό τους! Να ξέρει ο κόσμος ότι..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο προσέγγισης των παικτών της ομάδας στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κώστας Ορφανός: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και μίλησε αναφορικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το αν είναι η ώρα να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» αλλά και το τι θα έλεγε ο ίδιος στους παίκτες αν είχε την ευκαιρία.

«Είναι η ώρα των παικτών, ο κόσμος είναι στεναχωρημένος γιατί έχει δείξει ξανά η ομάδα μία αγωνιστική κοιλιά και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει εμφανίσει στα τελευταία παιχνίδια προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι και μία έλλειψη ενέργεια, αλλά ΠΑΟΚ είσαι και μπορούμε να κάνουμε ένα finish το οποίο θα είναι καλό για την ομάδα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πάει μόνο για τη νίκη ώστε να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου».

Για το πως θα παρακινούσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ αν είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει εντός των αποδυτηρίων: «Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να έχει τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το...''μαχαίρι στα δόντια'', θα πρέπει να ξεχάσουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ενέργεια, θα πρέπει να βρούμε ενέργεια από την καρδιά μας. Οι παίκτες θα πρέπει να κλείσουν με χαμόγελο τη χρονιά  και να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους, ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει τον τίτλο να ξέρει ο κόσμος ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Η ομάδα αγωνιστικά δεν μπαίνει συχνά φέτος με τον αέρα της Τούμπας, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό, αλλά πηγαίνει πιο κυριαρχικά. Θα πρέπει να αλλάξει αυτό στο ντέρμπι της Κυριακής.

Και η ΑΕΚ που φαίνεται να είναι το φαβορί εμφάνισε μία κοιλιά στην απόδοση της, θυμάστε πως αγωνιζόταν, δεν γίνεται να βρήκε ξαφνικά την ενέργεια της. Αφού το έκανε η ΑΕΚ, μπορεί να το κάνει και ο ΠΑΟΚ, δεν θα πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες», είπε ο Κώστας Ορφανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο" Αραούχο σε ΑΕΚ - Διαφορά με Μελισσανίδη, έκπληξη με τη νέα ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags