Facebook Pixel "Μπορεί να γίνει ανατροπή για τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 02:29:00

Τίποτα ξεκάθαρο για Έλληνα τεχνικό! Μπορεί να γίνει ανατροπή για τον τίτλο

Sportdog Team
Τίποτα ξεκάθαρο για Έλληνα τεχνικό! Μπορεί να γίνει ανατροπή για τον τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Περικλής Αμανατίδης: Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την «μάχη» που γίνεται για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και παρά τη διαφορά που έχει η ΑΕΚ μπορεί να γίνει ανατροπή.

Για το υπάρχον σύστημα των πλέι οφ και των πλέι άουτ: «Υπήρχε πιο παλιά κάτι αντίστοιχο. Συμμετείχαν μόνο οι ομάδες που είχαν ένα συγκεκριμένο όριο βαθμολογικής διαφοράς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και τώρα. Δεν κρίνεται κάποια θέση στην Ευρώπη για να πούμε ότι παίζει κάποιο ρόλο. Βλέπετε τι συμβαίνει στην Super League 2. Η ΑΕΚ Β' συμμετέχει στα πλέι οφ χωρίς να μπορεί να ανέβει.

Αν γλιστρήσει ένας παίκτης θα δώσει δικαίωμα σε κάποιους να πουν διάφορα. Αυτό είναι ένα κενό που υπάρχει. Από την άλλη όμως θα συμφωνήσω ότι μπορεί η κάθε ομάδα να δει πως θα διαχειριστεί όλη αυτή την διαδικασία. Είναι κομμάτι της πραγματικότητας και πρέπει οι ομάδες να το δούνε καθαρά αγωνιστικά». 

Για το ντέρμπι τίτλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Επειδή στην Ελλάδα είμαστε βιαστικοί δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπάρχουν ακόμη παιχνίδια για να γίνει η ανατροπή. Κάποια στιγμή ήταν σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και αυτή την στιγμή υπάρχει απογοήτευση στον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ στο ότι αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ δίνει ένα πλεονέκτημα η εικόνα που είχε με τον Παναθηναϊκό. Έδειξε ομάδα με μεγάλη ορμή και κίνητρο που κυνήγησε όλες τις μπάλες. Αυτό απογοήτευσε και τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που έχασαν κάτι στο ψυχολογικό κομμάτι. Βέβαια, αυτά αλλάζουν».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αυτή την εικόνα: «Είναι λάθος, δεν ισχύει, δεν μπορεί μία ομάδα τέλη Απριλίου να είναι αγύμναστη. Ο ΠΑΟΚ πριν 20 μέρες ήταν μέσα σε όλους τους στόχους. Δεν έχει ιδέες και θα πρέπει να το ψάξουμε στο ψυχολογικό κομμάτι. Στη Λαμία ήταν μία κακή ημέρα αρκετών παικτών».

Για τον αποκλεισμό από την Μπριζ: «Κατ' αρχήν γιατί αποκλείστηκε από μία καλύτερη ομάδα. Πρέπει να κάνει σωστή αξιολόγηση για τον αποκλεισμό. Έκανε συνολικά μία καταπληκτική πορεία και θα πρέπει να είναι υπερήφανος. Είναι άκαιρο να είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό. Δεν διαβάστηκε σωστά ούτε η αξία της αντίπαλης ομάδας, ούτε η εικόνα της. Η Μπριζ δεν πήγαινε καλά μέχρι τα μέσα της χρονιάς, αλλά είδατε ότι κάποιοι παίκτες πολλών εκατομμυρίων που δεν τους ήξεραν οι περισσότεροι έκαναν την διαφορά», είπε ο Περικλής Αμανατίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" με Φάτι και Ολυμπιακό! Φορ και χαφ 4.5 εκατ. ζητά ο Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags