Facebook Pixel Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Πρώτα η Λαμία για Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 21:50:00

Ξεκάθαρος ο Μεντιλίμπαρ - Πρώτα η Λαμία για Ολυμπιακό και μετά Άστον Βίλα!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Μεντιλίμπαρ - Πρώτα η Λαμία για Ολυμπιακό και μετά Άστον Βίλα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τη Λαμία και στάθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία (17:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το Sportdog.gr), τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το ματς με τον Άρη: "Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία . Ό,τι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δάκρυσε ο Ποντένσε - Απόφαση Ολυμπιακού για την τεράστια ρήτρα!

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα: "Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στην θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο, όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη".

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές: "Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίχτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags