ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε ο 29χρονος στράικερ.

Η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com», αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφές με τον σέντερ φορ της Κηφισιάς, ο οποίος την φετινή σεζόν πέτυχε 16 γκολ, με την ομάδα των Αθηνών να ζητά περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να του δώσει ένα συμβόλαιο κοντά στις 180 χιλιάδες ευρώ, όπως γράφεται στην Σερβία.

Τέλος, το συγκεκριμένο δημοσίευμά σημειώνει πως ο παίκτης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει πετύχει 16 γκολ σε 30 ματς, ενώ πέρσι με την φανέλα του Βόλου είχε σκοράρει οκτώ γκολ σε 28 εμφανίσεις. Είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζει με την εκτελεστική του δεινότητα τα τελευταία δυο χρόνια, που αν και άρχισε από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, έχει παίξει και στην Παρτιζάν (!).

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς προφανώς τα μεταγραφικά θα εξαρτηθούν από την κατάληξη της χρονιάς για τους ασπρόμαυρους.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη της ζωής της: Παίκτρια του Παναθηναϊκού παλεύει με τον καρκίνο!