Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του μεσοβδόμαδου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν τα προβληματάκια, ο Βέρμπιτς δεν έκανε και σήμερα προπόνηση λόγω της ίωσης, ο Σένκεφελντ έκανε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και θα δούμε τις επόμενες μέρες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι στα πλάνα του προπονητή. Ο Αϊτόρ λόγω προσωπικού ζητήματος απουσιάζει από τις προπονήσεις. Ο Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς είναι Ο.Κ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ιωαννίδης δεν προλαβαίνει, δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος με Ολυμπιακό, αλλά θα δούμε και εκεί. Θυμίζω ότι ο Ιωαννίδης έπαιζε με θλάση στους κοιλιακούς, έκανε 6 ενέσεις για να παίξει. Αποδείχθηκε ότι ήταν κρίσιμο το προηγούμενο ματς και θα είχε τις πιθανότητές του, όμως τώρα δεν υπάρχει λόγος να πάρει ρίσκο. Θα γίνει αυτό που πρέπει, για να παίξει ο Ιωαννίδης όταν είναι 100% έτοιμος με στόχο τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη. Έτσι έξω θα είναι με ΠΑΟΚ και θα δούμε για Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μάλλον θα είναι βασικός ο Σπόραρ στην επίθεση και, όπως φαίνεται από τις προπονήσεις, ίσως δούμε τον Αράι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γεντβάι. Ο Ακαϊντίν έχει κάνει το λάθος με την ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που από το καλοκαίρι και μετά δεν θα είναι στον Παναθηναϊκό, οπότε θα πάει με τους παίκτες που θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα. Το πιο δύσκολο είναι να υπάρχει επανενεργοποίηση της ψυχολογίας της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει Έλληνα ο ΠΑΟ - Το αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος, συμφώνησε ο Αταμάν!