Φιλώτας Πέλλιος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό , κάνοντας ειδική αναφορά στο πάθος που θα χρειαστεί να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας.

«Δεν ξέρω αν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, είναι ένα καλό μπάχαλο. Πρόκειται για δύο ντέρμπι, μιλώντας για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αν μπουν οι παίκτες με την ψυχολογία ότι το θέλουν περισσότερο , δεν έχουν να φοβούνται κάτι. Με τον Ολυμπιακό ήταν διψασμένοι για τη νίκη και φάνηκε αυτό από το πρώτο λεπτό, έτσι πιστεύω ότι θα μπουν και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας από τα πρώτα λεπτά τη νίκη. Ακούγοντας την ομιλία του Σβαμπ και το πάθος που έβγαλε, μέχρι και εγώ θα ήθελα να μπω στο γήπεδο να αγωνιστώ, είναι πραγματικά πορωτική».

Ενώ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι , ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα αν δεν βγει στην Ευρώπη, οπότε πιστεύω ότι θα διεκδικήσει τη νίκη σήμερα», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» Κούγια από τον Ολυμπιακό!