Δημήτρης Μπουρουτζίκας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο  στενός συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς επί σειρά ετών σε όλες τις ομάδες που προπόνησε, σχολιάζοντας και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι για την ΑΕΚ θα είναι σημαντικό διότι πιστεύω ότι θα βγει νικήτρια. Αυτό θέλω και πιστεύω. Και το λέω, εξαιτίας της κούρασης του Ολυμπιακού από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως είναι άδειος και ψυχικά. Αφού δεν πήρε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έμεινε πίσω από το Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ είναι σε πιο καλή μοίρα, είναι πιο καλή ομάδα από τον Ολυμπιακό. Και προετοιμάζεται για τον τελικό που θα δώσει στις 29 Μαϊου. Εκεί, στον τελικό με την Φιορεντίνα, πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός και θα πάρει το τρόπαιο. Όσο για το ντέρμπι, πιστεύω ότι θα κερδίσει η ΑΕΚ».

Όσο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία και εάν το αξιολογήσουν σωστά, τότε έχει τύχη για να το κερδίσει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό», είπε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» Κούγια από τον Ολυμπιακό!