Δημήτρης Καπετανόπουλος: Στο σενάριο ο ΠΑΟΚ να χρειάζεται νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική για να στεφθεί πρωταθλητής, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας στο Metropolis 95.5.

«Είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα. Είδαμε στα πλέι οφ ότι και ο Άρης και η Λαμία έκαναν ζημιές. Στο παιχνίδι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από αποχή και θα είναι εκτός ρυθμού. Ο ΠΑΟΚ έχει ανακάμψει και στην φλεγόμενη Τούμπα θα πάρει το αποτέλεσμα. Στο άλλο δεν μπορείς να προβλέψεις.  Ο Ολυμπιακός είχε κατέβει με άλλη ενδεκάδα στην Τούμπα λόγω του αγώνα με την Άστον Βίλα. Τώρα πρέπει να κερδίσει για να μην κινδυνεύσει να χάσει την Ευρώπη.

Αν κερδίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό μετά δυσκολεύει. Είναι άλλο ο Ολυμπιακός να πάει στον τελικό του Conference έχοντας εξασφαλίσει την Ευρώπη και αλλιώς να πάει αγχωμένος. Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα, στη χειρότερη θα φύγει με ένα Χ και δυστυχώς ο τίτλος θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική. Είναι άδικο ο Άρης να στερήσει από τον συντοπίτη του τον τίτλο ενώ δεν διεκδικεί τίποτα. 

Νομίζω ότι ο ένας αδιάφορος Παναθηναϊκός και ένας αδιάφορος Ολυμπιακός δεν θα ήταν το ίδιο για τον ΠΑΟΚ με έναν αδιάφορο Άρη. Είναι ακριβώς όπως στα πέναλτι. Ενας παίκτης πάει να το χτυπήσει και αν ο τερματοφύλακας δεχθεί το γκολ δεν θα τον πει κανείς τίποτα, αν το πιάσει, όμως, γίνεται ήρωας. Αν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα είναι ήρωας, αν το κόψει θα είναι αλλιώς. Είναι δίκοπο μαχαίρι».

Για τον MVP του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ σημείωσε: «Εγώ θα έλεγα τον Κουλιεράκη. Έχει σταθερή απόδοση ενώ η τριάδα που κάνει την διαφορά μπροστά, ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον και ο Κωνσταντέλιας είχαν μία πτώση στην απόδοσή τους. Ανέβηκαν με την ΑΕΚ και η διαφορά συνολικά ήταν μεγάλη», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο ΟΑΚΑ: Καθίσματα, jumbotron, σουίτες, μαγαζιά και μουσείο (ΦΩΤ0)