Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση τίτλος, αφού ο ΠΑΟΚ με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πέρασε στην κορυφή. Όπως ήταν φυσικό, οι οπαδοί της Ένωσης έχουν απογοητευτεί. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας όμως δεν υπάρχουν μηνύματα οργής, αλλά αυστηρή κριτική που δεν στερείται λογικής. Μιλούν για εμμονές του Αλμέιδα και στέλνουν μήνυμα στη διοίκηση για χτίσιμο της ομάδας.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα και σας τα παρουσιάζει:

Βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χολή για τον Almeyda οι προπονηταράδες του καναπέ, και του football manager. Αιντ' από 'κει ρε! Μυρωδιάδες. Χωρίς αυτόν στην 5άδα θα είμασταν κι άμα!

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο . Κανείς λογικός οπαδός της δεν πίστευε μέσα του πως η ΑΕΚ μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του σε ματς που θα της έδινε τον τίτλο . Κλασική, διαχρονική ΑΕΚ . Όποτε το ματς καίει, τα κάνει επάνω της και αυτή η νοοτροπία έχει περάσει και στους ξένους πλέον .. Κρίμα ..

Κρίμα, στον τελικό των τελικών να δείξεις τέτοιο πρόσωπο. Απαράδεκτη εμφάνιση, αλχημείες και πολύ κακό διάβασμα του παιχνιδιού. Μια ΑΕΚ η οποία έδειχνε να θέλει να πάει το ματς στην ισοπαλία παρά να το πάρει. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για του χρόνου, χρειάζεται ολική αναοικοδομηση της ομάδας. ΥΓ. Ρε Αμρα, τι παιχταράς είσαι ρε γαμωτο, τι ψυχή και πάθος έχεις μέσα σου. Αν του χρόνου αποφασίσεις να γυρίσεις στην οικογένεια σου θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που τίμησες την ΑΕΚ.

Από την μια σας καταλαβαίνω γιατί είναι πολύ βαριά η φανέλα κουβαλάει τεράστια ιστορία ολόκληρη προσφυγιά,αλλά κι από την άλλη το καλοκαίρι θα πρέπει να σπρώξεις πολύ χρήμα πρόεδρε και να φέρεις ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για το μεγαλείο της ομάδας!!!Έρθει δεν έρθει το κωλοπρωταθλημα επιστρέφουμε στο 2019.

Το πρωτάθλημα το χάσαμε μόνοι μας . Με τις απώλειες με τους μικρούς και στην τούμπα που μας χαντάκωσε ο αθανασιαδης και δεν πήραμε ούτε το χ . Ας ελπίσουμε να σταματήσει με τις εμμονές ο Αλμειδα και να κάνει μια ριζική ανανέωση ο Μελ το καλοκαίρι.

Άψυχοι για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη καλή τύχη στον τελικό εμείς συνεχίζουμε θέλοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ τα λέγαμε από από πέρσι ότι δεν κάνουν πολλοί παίκτες.

Κάποια στιγμή πρέπει και να ξεφύγουμε απο την προσωπολατρεία και την θεοποίηση. Μας έχει στοιχίσει διαχρονικά, έγινε και φέτος. Δεν γίνεται να μην κάνεις κριτική σε παραλείψεις και εμμονές που βγάζουν μάτι. Μαγκιά του του ΠΑΟΚ εαν κάνει 3/3 νίκες. Δείχνει να το θέλει πραγματικά.

Χάσαμε το πρωτάθλημα από μια αστεία ομάδα που όταν έπαιζε με εμάς βασιζόταν μόνο στις γιόμες με τις οποίες γύρισε τρία (3) παιχνίδια. Και επειδή χάσαμε έναν σωρό βαθμούς από το μπλαζέ υφάκι μας σε παιχνιδια που προηγούμασταν και μας ισοφάριζαν. Προς γνώση και συμμόρφωση. Ντροπή μας πάντως…

εγώ πάντως νομιζα ότι ο οσφπ έπαιζε για το πρωτάθλημα. μπράβο Αλμειδα, διάβασες το ματσάκι τέλεια πάλι... τον λιουμπι στα φιλικά το καλοκαίρι..

Σιντιμπε αδιάφορος, Γκαρσία ανετοιμος, αλμειδα αδιάβαστος και λάθος οι αλλαγές εκοψαν την αναπτυξη της ομάδας(εκτός του αμραμπατ που έπρεπε να ξεκινήσει) και κυρίως ομάδα που δεν έπαιζε νευρικά και χωρίς να νιωθανε σε τι ματς παίζουν...

Τραγική εικόνα για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα... όλοι ξέρουν ποιος το έχασε...

Αυτοί ήθελαν πρωτάθλημα;Τραγικοί τα λέγαμε όλο το χρόνο,σας δικαιολογούσαν όλοι,λες κι αγαπάνε περισσότερο την ΑΕΚ. Παίκτες και προπονητές δεν θα κάνετε θεούς. Ντροπή σας!

Hot line αυτοκτονίας : Nαι γεια σας ο Ματίας είμαι και έχω κάνει πολλές απόπειρες να χαρίσω το φετινό πρωτάθλημα....Σήμερα τα κατάφερα....τούτ τούτ τούτ

Δίκαιο αποτέλεσμα ανύπαρκτοι στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς άξιοι της μοίρας μας

Το θέλατε φέτος το πρωτάθλημα; Μάλλον όχι όσο εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας. Ένα κοιμισμένο σύνολο, χωρίς συνοχή, χωρίς καμία διάθεση για κάτι παραπάνω.Μια ομάδα έρμαιο ατυχών καλοκαιρινών επιλογών. Λυπάμαι, αλλά το κοουτσάρισμα ήταν άθλιο. Υγ: Τί τρέχει με Πήλιο και Λιούμπισιτς; Γιατί επιμένουμε σε τελειωμένους; Κρίμα, αλλά δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω

Όπως το πήρε πέρισυ ο Αλμέιδα,έτσι το χάρισε φέτος με τις εμμονές του... με Αραούχο βασικό ενώ έχει δείξει πως δεν μπορεί πλέον...

Ντροπή σας σε όλους από τον φροντιστή μέχρι το τρελό σαμουράι είναι ντροπή αυτό το πράγμα δεν είναι αεκ OK μπες μέσα ‘χασε αλλά πάλεψε φίλε αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ντροπή!!!

20 μέρες είχατε τι κάνατε;; Σαμουράι φιλοσοφίες κ τα φρύδια μου.

Αποδειχτήκατε πολύ "λίγοι" όλοι σας. Διοίκηση-Τεχνικό Τιμ-Παίκτες. Το πρωτάθλημα - προφανώς - δε χάθηκε απόψε. Αλλά δώσατε το χαρακτήρα do or die σε αυτή την αναμέτρηση και μπήκατε στο γήπεδο στο 85'...

Ο αλμειδα έχασε 3 ματς μπολ, η ομάδα εμφανίστηκε κουρασμένη όταν είχε συνεχόμενα ματς και χωρίς ρυθμό τώρα που δεν είχε ματς. Πάρει δεν πάρει το πρωτάθλημα είναι αυτοκτονία, θυμηθείτε μόνο τι βαθμους έχασε. Γιατί όταν φωνάζαμε λέγατε αλμειδα μέχρι τέλους. Έχουμε και λέμε χειρότερη ΑΕΚ απ πέρυσι, αποκλεισμός σε Ευρώπη χωρίς νίκη στην έδρα σου, έξω απ τον Άρη στο κύπελλο και χαμενα 10 ματς, λέγαμε έχει χάσει το μυαλό του και μας βριζατε, τώρα να σας δω.

Όλοι στην αρχή της χρονιάς παρακαλουσατε να μείνουν οι ίδιοι παίκτες και ας μην κάνουμε μεταγραφή. Οι περισσότεροι όλη την χρόνια βλέπατε μάλλον όνειρα ότι ακόμα παίζουμε μια χαρά. Μην μιλάτε τώρα λοιπόν, η ομάδα παίρνει αυτό που αξίζει. Αν γίνει κάνα θαύμα και δεν χάσει ο Άρης από τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα πρωτάθλημα από το πουθενά. Του χρόνου πρέπει να αλλάξουν 5-6 παικτες με πρώτο από όλα τον τερματοφυλακα που δεν είχαμε όταν έπρεπε.

Λιουμπισιτς εξαφανισμενος..πινεδα δεξι μπακ.τερμα δεν θελαμε φετος..φεραμε πιζαρο..στοπερ δεν εβρισκε 5 μηνες.αριστερο μπακ δεν ηθελε τον γεναρη..κ ποσα ακομα

Αυτό το σημερινό αίσχος δεν μπορεί να περάσει έτσι ... και δεν μιλάω για τον Αλμέιδα ... το ρόστερ θέλει γερό ξεσκαρτάρισμα ...

Κρίμα πολύ…το χάσαμε μόνοι μας το πρωτάθλημα.. Ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα του Άρη την Κυριακή διαφορετικά τα λέμε του χρόνου

Όταν χάνεις δικά σου παιχνίδια και ειδικότερα από της μικρές ομάδες..Όλα αυτά πληρώνονται.. Όταν σου γυρίζουν δικά σου παιχνίδια.. Όταν δεν κάνεις ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ.. Αυτά παθαίνεις.. Καληνύχτα.