Ο ΠΑΟΚ με νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη θα στεφθεί πρωταθλητής και ο Κώστας Κουλιεράκης έδωσε το σύνθημα για διπλό στο «Κλ. Βικελίδης».

Μιλώντας στη Νοva, o στόπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να παίξει και… αύριο κόντρα στους συμπολίτες, ενώ τόνισε ότι δεν στενοχωριέται που δεν θα αγωνιστεί, έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

«Η δική μου δουλειά τελείωσε εδώ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δέχτηκα την κάρτα και δεν έχω δικαίωμα να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι. Όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που απομένει και να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν στενοχωριέμαι που δεν θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά, πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να το κάνουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Το έχω ξαναπεί. Η ψυχή μιλάει. Με αυτή παίζουμε, όταν κουράζεται το σώμα. Είχαμε πίστη, το γνωρίζαμε και έτσι κρατηθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό το ματς ακόμα και... αύριο αν παίζαμε.

Στην αρχή της σεζόν δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη. Όλοι μαζί χτίσαμε μέταλλο, ψυχή και δείξαμε πως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν πρωταθλητές. Αυτό βγαίνει μέχρι και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε», ανέφερε ο Κουλιεράκης μετά το σαρωτικό 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τα σενάρια για το μέλλον του, σημείωσε: «Προέχει το ματς της Κυριακής και το πώς θα στεφθούμε πρωταθλητές, τίποτα άλλο».