Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με όσα γράφει σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδα «OJogo».

Τα «λιοντάρια» έκαναν μια πρώτη προσπάθεια να αγοράσουν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο ελληνικός σύλλογος θέλει πολλά περισσότερα και απέρριψε την πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δεν θα τα παρατήσει η Σπόρτινγκ

Όπως γράφουν από την Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ δεν τα παράτησε και δεν θα τα παρατήσει εύκολα καθώς έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσουν την παρουσία αυτού του παίκτη στην ομάδα της επόμενης σεζόν και είναι σίγουρο ότι θα διοχετεύσουν όλη τους την ενέργεια σε αυτή τη διαδικασία. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει τον Έλληνα επιθετικό με 20-25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιωαννίδης νιώθει άνετα στον ελληνικό σύλλογο και του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό, ειδικά σε σύλλογο που συμμετέχει στο Champions League.

Να πέσει λίγο ο Παναθηναϊκός

Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει και η Σπόρτινγκ θα συνεχίσει να συνομιλεί με τους διευθυντές του Παναθηναϊκού ώστε να υποχωρήσουν λίγο στις προθέσεις τους και να επιτρέψουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας για μια πιο λογική αξία. 

Η υπογραφή του Έλληνα φορ δεν θα συνεπάγεται την αποχώρηση του Γιόκερες, του καλύτερου σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος.