Σύνθημα… τίτλου έστειλε μέσα από τα Social Media ο Τάσος Τσατάλης, με αφορμή το sold out που έκαναν οι ΑΕΚτζήδες στο ματς με τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο διευθυντής Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο και την αφοσίωσή του και από τα γραφόμενά του εξάγουμε το συμπέρασμα, στην Ένωση πιστεύουν σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, κάτι που μπορεί να δώσει τον τίτλο σε κιτρινόμαυρα χέρια.

«Για να πάρεις το πρωτάθλημα μετρούν οι βαθμοί που συγκεντρώνεις σε 36 ματς. Το βράδυ της Κυριακής όποιος έχει πάρει τους περισσότερους, έχοντας παίξει όλοι με όλους, θα είναι ο πρωταθλητής δίκαια και άξια. Αν υπήρχε κάποιος που το δικαιούταν περισσότερο μέχρι σήμερα, θα το είχε πάρει ήδη.

Υπάρχουν 32.500 ΑΕΚτζήδες που θα είναι εκεί και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες περισσότεροι που θα ήθελαν απελπισμένα να μπορούν να είναι εκεί. Που νιώθουν ένα με τους παίκτες μας και τον Ματίας Αλμέιδα, που θέλουν να τους δείξουν με κάθε τρόπο την στήριξη και την αγάπη τους.

Το πόσο πολύ τους ευχαριστούμε δεν μπορώ να το περιγράψω εδώ. Ξέρω πως θα έρθουν οι περισσότεροι με πολύ λίγες ώρες ύπνου όλα τα τελευταία 24ωρα, όπως κι όλοι εμείς εδώ άλλωστε,  για να τα δώσουν όλα με πίστη.

Το πιστεύουν, το πιστεύουμε, πάμε για να το ζήσουμε όλοι μαζί να συμβαίνει! Δίπλα στην ΑΕΚάρα μας!

ΥΓ: Όταν σε βλέπω η καρδιά μου χτυπά...», αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr