Το sportdog επικοινώνησε με τον Σάκη Τσιώλη, πεπειραμένο προπονητή που έχει θητεία στον πάγκο τού Άρη και γνωρίζει πόσο σημαντικό/δύσκολο είναι το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στους Κίτρινους και τον Δικέφαλο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις ευθύνες τού Ματίας Αλμέιδα για το πρωτάθλημα που χάνει η ΑΕΚ, αλλά και στον Φατίχ Τερίμ που χαρακτήρισε ως αρνητικό πρωταγωνιστή για τον Παναθηναϊκό.

"Δίκαια ο ΠΑΟΚ - Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να τον κοντράρει - Αρνητικός ο Τερίμ"

"Ο ΠΑΟΚ προσπαθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά μεγάλα διαστήματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος, είχε βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Νομίζω ότι δικαιούται εδώ που είναι. Ένας αντίπαλος που θα μπορούσε να τον κοντράρει, ήταν ο Ολυμπιακός. Αλλά άργησε να δείξει το κανονικό του πρόσωπο", ανέφερε αρχικά ο Σ. Τσιώλης μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα που έβλεπες και έλεγες ότι είναι μεγάλο φαβορί, αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια, πήρε βαθμούς, έφτασε να είναι διεκδικητής αλλά μετά άλλαξαν πολλά. Προφανώς και ο Τερίμ έπαιξε αρνητικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή".

"Ευθύνη του Αλμέιδα για το πρωτάθλημα - Τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Βικελίδης"

Ο Αλμέιδα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το πρωτάθλημα που χάνεται.

"Ο προπονητής κάνει προπόνηση, βγάζει τη σύνθεση, τις αλλαγές κ.λπ., άρα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Όπως πιστώνεται, αντίστοιχα, στον Μεντιλίμπαρ όλη αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο στον Ολυμπιακό, έτσι και για τον Αλμέιδα ισχύει όπως το παραδέχτηκε: έχει ευθύνη. Γιατί αυτές οι ομάδες έχουν τρομερό ρόστερ, με βάθος κ.λπ".

Μπορεί ο Άρης να "κόψει" το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, στο Βικελίδης;

"Πολύ δύσκολο το ματς για τον ΠΑΟΚ, ο Άρης αφήνει τα πάντα στην άκρη στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε την αντιπαλότητα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στις δύο ομάδες, καμιά φορά αυτός που το θέλει περισσότερο είναι και ο νικητής. Θα δώσουν τα πάντα. Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσει να φέρει ο Μάντζιος τους παίκτες τού Άρη να μπουν στο ύφος του αγώνα, γιατί ο τελικός του Κυπέλλου μετράει περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές. Αλλά σαν σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Βικελίδης".

Να πούμε δυο λόγια και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό τού Conference League;

"Η μεταφόρτωση που έγινε στον Ολυμπιακό από τον Μεντιλίμπαρ, ο τρόπος που διαβάζει το ματς και αγωνίζεται η ομάδα, δείχνουν και τη δουλειά του προπονητή του".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση μετά την ΑΕΚ; 10άρι top class για Ολυμπιακό! "Καψούρα" Μαρινάκη