Περικλής Αμανατίδης: Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, τον Λουτσέσκου που έφερε μια ανάσα την ομάδα από τον τίτλο και το αν θα επιλέξει να κάνει ροτέισον ο Μάντζιος μίλησε ο Έλληνας προπονητής  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης: «Ο ΠΑΟΚ θα καθορίσει τη στρατηγική του παιχνιδιού, παίζει για ένα αποτέλεσμα τη νίκη γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Θα είναι ένα άγριο παιχνίδι. Το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι κερδίζω και παίρνω το πρωτάθλημα».

Για τη δήλωση Λουτσέσκου περί τίτλου: «Ο προπονητής δικαιώθηκε. Εξέλιξε την ομάδα. Είναι επιτυχημένη η χρονιά, εκπληκτική θα έλεγα»

Για το αν θα κάνει ροτέισον ο Άρης: «Δεν θα μπορέσει να κάνει τόσες αλλαγές με τον ΠΑΟΚ. Θα κάνει το σταυρό του για θέμα τιμωριών και τραυματισμών. Ο Άρης θα παίξει όπως πρέπει για να κερδίσει».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Στην Τούμπα φάνηκε κουρασμένος, έκανε αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ όμως κέρδισε γρήγορα. Χθες ήταν πολύ καλός», είπε ο Περικλής Αμανατίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο τέλος από τον Παναθηναϊκό - Το ανακοίνωσαν οι Πράσινοι!