Ο Πορτογάλος φιλοξενήθηκε στην Sport TV και εκτός από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε και στη Μπενφίκα και τον πρώην συμπαίκτη του Ράφα.
Διαβάστε επίσης...
«Ήταν ένας από τους καλύτερους της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια. Για τις εμφανίσεις του, τα γκολ του, τις ασίστ του, τον τρόπο που μπαίνει πάντα για να κερδίζει... Νομίζω ότι του αξίζει αυτό και πολλά άλλα. Συγκινήθηκα που τον είδα να αποχαιρετά το σύλλογο και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν. Παρεμπιπτόντως, του είπα ήδη, σε αστείο τόνο, να έρθει στον Ολυμπιακό. Γνωρίζοντας την πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο. Του το είπα αστεία, αλλά αυτό που θέλω είναι να κάνει τη σωστή επιλογή. Έγραψε ιστορία στην Μπενφίκα, ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να του το αφαιρέσει αυτό και ό,τι κι αν έρθει θα είναι πολύ καλό για τον Ράφα. Εχουμε μια φιλία που θα κρατήσω για μια ζωή».
Για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, είπε πως ήταν «η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να κερδίσω τίτλους, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γράψει ιστορία και να μείνω για πολλά χρόνια».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

