Ο Χουάνκαρ αποκάλυψε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ στο pre game της Cosmote TV:

-Για το τι πρέπει να κάνουμε οι παίκτες στο ντέρμπι που ακολουθεί;
«Καταρχάς θα πρέπει ν’ αλλάξουμε αμέσως νοοτροπία και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε σωστά τον αντίπαλο μας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τα playoffs και ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

-Τι σημαίνει για εσάς η επιστροφή του Χρήστου Κόντη στην ομάδα ως πρώτου προπονητή, έναν άνθρωπου που σας ξέρει και τον ξέρετε πολύ καλά;
«Εκτός του γεγονότος που ξέρει πάρα πολύ καλά την ομάδα, για εμένα είναι μια πάρα πολύ σημαντική επανένταξη. Ας μην ξεχνάμε πως όταν ήταν εδώ μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, γράψαμε ιστορία, αλλάξαμε πολλά πράγματα, έγιναν σημαντικά βήματα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ξανά εδώ».-Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είστε αναγκασμένοι να πάτε για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, προκειμένου να μην εξαρτάται η ευρωπαϊκή έξοδος στον τελικό Κυπέλλου. Πως αντιμετωπίζεται αυτή την συνθήκη;
«Νομίζω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κίνητρο κι όλοι θέλουμε τη νίκη. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας αυτή τη χρονιά αλλά και για εμένα προσωπικά θα είναι το τελευταίο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και προσωπικά θα προσπαθήσω να επιστρέψω όλη την αγάπη και τα συναισθήματα που μου έδωσαν, όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr