Το πρώτο και κύριο ειναι το σενάριο που ειχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για τον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς υπάρχει κόσμος που θεωρεί οτι ο Ματίας Αλμέιδα δεν εχει θέση στον πάγκο της Ενωσης.

Γιατί ειναι σαφές οτι ο Αργεντινός τεχνικός εχει την απόλυτη ευθύνη στο κλαμπ, όλα αρχίζουν και τελειώνουν απο εκείνον, μοιραία τόσο στο θετικό όσο και στο αρνητικό αποτέλεσμα εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής.

Μόνο που η κατάσταση τώρα ειναι αρνητική, υπάρχει πίεση, ακούγονται πιο δυνατά οι φωνές που ζητούν την απομάκρυνση του. Μπορεί να υπάρξει τέτοια εξέλιξη, επειδή χάθηκε το φετινό πρωταθλημα - Έστω κι αν αυτο χάθηκε την τελευταία αγωνιστική;

Λοιπόν,για να είμαστε ξεκάθαροι με αυτο το ζήτημα,δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Τέλεια και παύλα. Συνεχίζει κανονικά, εκπονεί τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τέλεια και παύλα.

Το πρώτο όνομα που κόπηκε

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε να τελειώσει το πρωτάθλημα για να υπάρξει όνομα στο ρεπορτάζ.  

Υπαρχει καποιος που "παίζει" εδω και μέρες αλλά, σαφώς, τώρα το όνομα του εχει αποκτήσει προτεραιότητα. Πρόκειται για τον Παλάσιος, που το όνομα του εχει συνδεθεί με την ΑΕΚ γιατι το συμβόλαιο του λήγει σε λίγες μέρες με τον Παναθηναϊκό.

Ξέρετε ποιο άλλο συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες; Του Άμραμπατ. Που ειναι 36-37 έτων και ο Παλάσιος θα μπορούσε άνετα να πάρει τη θέση του, με καλύτερη προοπτική. Αυτό υπάρχει, ως σενάριο, τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ. Ίσως να εχει μικρή σημασία, τώρα, λίγο μετα το φινάλε του πρωταθλήματος. Εμείς μια φορα το σημειώνουμε...