ΠΑΟΚ: Πρωταθλητής και με τη... βούλα είναι ο Δικέφαλος του Βορρά που μετά το διπλό που πέτυχε στην έδρα του Άρη κατέκτησε το φετινό τρόπαιο δημιουργώντας... παράνοια στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έσπευσε στην Τούμπα για να πανηγυρίσει και να υποδεχθεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ήταν αυτός ο οποίος έδωσε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες και συνεχίζοντας με τους αμυντικούς, τους μέσους και κλείνοντας με τους επιθετικούς. Άπαντες γνώριζαν την αποθέωση από τους πάνω από 50.000 οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που είχαν κατακλύσει κάθε σημείο της Τούμπας.

Μετά τις 00:30 έκανε την εμφάνισή της η αποστολή από το "Κλ. Βικελίδης", με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να κάνουν ένας ένας την εμφάνισή τους στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στον αγωνιστικό χώρο και τους Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια να μπαίνουν τελευταίοι, ενώ όταν ο Πορτογάλος σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή η νύχτα να έγινε... μέρα.