Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τη σπουδαία επιτυχία της επιστροφής στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από το γλέντι των πρωταθλητών, έστω και χωρίς τη φυσική του παρουσία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μίλησε μέσω κάμερας και έστειλε το δικό του μήνυμα, αποθεώνοντας παίκτες, Λουτσέσκου και Γκαγκάτση, ενώ δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τον γιό του, Γιώργο, για το μέλλον.

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας», είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μεταξύ άλλων: 
«Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Αναφέρθηκε και στον Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντάς του: 
«Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικού. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». 

Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη να έχουν να κάνουν αναφορικά και με την παρουσία του πατέρα του, Μιρτσέα: 
«Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα που αποδέκτη είχε τον υιό του, Γιώργο Σαββίδη: 
«Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr