Την κλήση του στην προεπιλογή της Κ23 της Αργεντινής έμαθε ο Σαντιάγκο Έσε, σε μια εξέλιξη που δημιουργεί… πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ, εφόσον τελικά είναι στις τελικές επιλογές του Χαβιέρ Μασεράνο, θα είναι στην αποστολή για τους φιλικούς αγώνες με την Παραγουάη στις 8 και 11 Ιουνίου, στο Μπουένος Άιρες, και με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Ο Έσε αγωνίζεται αδιάκοπα ένα χρόνο τώρα, αφού ήταν αναντικατάστατος στην Ουρακάν πριν υπογράψει στους Πειραιώτες, και αν τελικά ο Ολυμπιακός ξεκινήσει προετοιμασία γύρω στις 20 Ιουνίου (αν δεν κατακτήσει το Conference League και δεν μεταφερθεί αυτόματα στο League Stage του Εuropa League, θα παίξει στις 25 Ιουλίου στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League της σεζόν 2024-25) είναι προφανές ότι ο νεαρός μέσος θα είναι απών από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, μια και κάποια στιγμή θα πρέπει κι εκείνος να κάνει διακοπές!

Κοινώς, από τη μία είναι προφανώς μεγάλη υπόθεση για τον παίκτη να είναι μέλος της εθνικής του ομάδας, αλλά από την άλλη και ο ίδιος και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πρόβλημα. Αν μάλιστα πάει και στην Ολυμπιάδα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τον στερηθεί για όλο το καλοκαίρι...