Νίκος Αθανασίου: Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει σαν οδηγό το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τις πρώτες σκέψεις του Χρήστου Κόντη για την ενδεκάδα των Πράσινων ενόψει του τελικού με τον Άρη αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο τελικός του Κυπέλλου είναι το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης θα τεθεί από σήμερα στη διάθεση του Κόντη, ενώ και οι υπόλοιποι που έγιναν αλλαγή θα παίξουν κανονικά, οπότε θα έχει, και είναι σπάνια αυτή η συνθήκη για τον Παναθηναϊκό, όλα τα όπλα στην διάθεσή του για να επιλέξει την καλύτερη 11άδα. Είδαμε και με τον Ολυμπιακό πάνω κάτω τι έχει στο μυαλό του. Από αυτά που είδαμε, θεωρώ δεδομένη την αλλαγή του Ιωαννίδη με τον Γερεμέγεφ, ενώ δεν βλέπω κάποια άλλη αλλαγή. Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι θα πρέπει να είναι οδηγός για τον Παναθηναϊκό με έναν αστερίσκο, την αναποτελεσματικότητα που έδειξε», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε πως άν ο Αϊτόρ είχε περισσότερες προπονήσεις και ρυθμό, θα τον βάζαμε στην κουβέντα για την 11άδα, ενώ εκτίμησε παράλληλα ότι οι Πράσινοι δεν θα έχουν χώρους κόντρα στον Άρη, με τους Κίτρινους να τους περιμένουν κατά κύριο λόγο, κάτι που δεν έχουμε δει στα μέχρι τώρα παιχνίδια των δύο ομάδων.