Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Τα πλάνα για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά που αναφέρθηκε στα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον σχεδιασμό, ονίζοντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο σε αυτόν και ότι θα εισηγηθεί τη διατήρηση του κορμού, με την προσθήκη ορισμένων «πρωτοκλασάτων» ποδοσφαιριστών, αναφέροντας μάλιστα τις περιπτώσεις Μίσιτς και Πέλκα.

«Κοιτάει τις ανανεώσεις ο ΠΑΟΚ. Θέλει να διατηρήσει τον κορμό του και θα εισηγηθεί να μην έχει πολλές αλλαγές. Θα επενδύσει στη χημεία που έχει φτιάξει συν κάποιους νέους πρωτοκλασάτους. Δεν θέλει να γυρίσει στο 2019 ο ΠΑΟΚ. Σημαντικό το τι θα γίνει με Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια και κατά πόσο θα ανέβουν οι τιμές. Θέλει οπωσδήποτε ένα φορ.

Δεν συζητιέται ότι πρέπει να βρει έναν σέντερ φορ. Έχει βγει στην αγορά για πώληση του Εκόνγκ. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο "Πέλκας" για τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θέλει παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και μπορεί να συνεννοηθεί
», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.