Αλέξης Σαββόπουλος: Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι σε καλό μομέντουμ ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ των Κίτρινων.

«Δεν έχει προβλήματα ο Άρης, ακόμα και ο Βέλεθ συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Αυξάνονται οι πιθανότητες του να είναι στην αποστολή, δεν είναι βέβαια σε κατάσταση να ξεκινήσει στην 11άδα. Το ότι ο Μάντζιος τον έχει πάρει μαζί του, δείχνει πάντως, ότι υπολογίζεται. Είναι μια έντονη προσωπικότητα, που βοηθάει και στα αποδυτήρια. Γενικότερα, ο Άρης σε αυτό το φινις, φαίνεται ότι είναι καλά. Επίσης, είναι πολύ θετικό ότι σε αυτό το τελευταίο κομμάτι φαίνεται να είναι καλά και ο κορυφαίος παίκτης του, ο Μορόν. Έχει ρέντα, παίζει καλά και είναι ένας παίκτης που περιμένουν πολλά στον τελικό. Επίσης, ο Νταρίντα έπαιξε μυαλωμένα, δεν πήγε σε τόσο υψηλές εντάσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος το Σάββατο. Δικαιώνεται ο Μάντζιος για την διαχείριση που έκανε με τον ΠΑΟΚ», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα ο Αλέξης Σαββόπουλος φησε ανοιχτό μήπως ο Μάντζιος αφαιρέσει ένα χαφ και βάλει τον Μανού Γκαρθία στο βασικό σχήμα, ενώ δεν απέκλεισε και εκπλήξεις από πλευράς Άκη Μάνζιου, ενώ σημείωσε ότι στο γήπεδο του Άρη βρέθηκαν αρκετοί σκάουτερ για τον Ζουλ, που αποτελεί έναν value for money ποδοσφαιριστή, που μπορεί να απασχολήσει αρκετές ομάδες.