Τάσος Νικολογιάννης: Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού με τον Άρη, αλλά και για τις σκέψεις του Χρήστου Κόντη σχετικά με την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων στον  bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Πάμε σε μια πολύ σημαντική εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον τελικό κόντρα στον Άρη. Είναι το δεύτερο Κύπελλο που θα διεκδικήσει μέσα σε τρία χρόνια. Το νέο της ημέρας είναι ότι είναι όλοι μέσα. Έκαναν κανονικά προπόνηση σήμερα άπαντες, τέθηκαν όλοι στη διάθεση του Κόντη. Αν με ρωτήσετε ποιος είναι ο παίκτης που έχει αλλάξει εντελώς διάθεση και είναι άλλος άνθρωπος, είναι ο Αϊτόρ. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι είναι παίκτης ψυχολογίας, πρέπει να του δείξεις εμπιστοσύνη και θα στην ανταποδώσει.

Για τον Σένκεφελντ έχω ξαναπεί ότι δεν ήταν σωστή η νοοτροπία που έδειξε στο διάστημα συνύπαρξής του με τον Τερίμ. Είναι καλά και ο Ιωαννίδης, αλλά θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή, ή θα μπει στην διάρκεια του αγώνα. Έχει να παίξει 20 μέρες, δεν αποκλείω να ξεκινήσει ο Κόντης με τον Γερεμέγεφ. Το Κύπελλο είναι μονόδρομος, παίζεται η χρονιά και η συμμετοχή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό. Είναι οριακό το παιχνίδι, θα είναι τελείως διαφορετική η νέα χρονιά με ή χωρίς Κύπελλο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης είπε ότι ο Κόντης απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των Πρασίνων στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και από την αναποτελεσματικότητα τους, ούτε από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας τι δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, που ψάχνει για ξένο τεχνικό, αλλά και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει καριέρα σαν πρώτος προπονητής.