Ραζβάν Λουτσέσκου: Δηλώσεις σε Μέσο της Ρουμανίας έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στο πως βίωσε ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής (19/5) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει! Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου. Νομίζω με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το τι είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Άρη: «Δεν είχε σημασία που είχαμε τον Άρη απέναντί ​​μας. Είχαμε άγχος γιατί είχαμε το τρόπαιο στα χέρια μας και θα μπορούσε να γλιστρήσει.  Γι' αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι μήνυμα θα στείλουμε στους παίκτες. Δεν ήταν δύσκολο να τους δώσεις κίνητρο, ειδικά από τη στιγμή που το ήθελαν πολύ τον, επειδή μπορούσαν να τον κατακτήσουν στο γήπεδο του αντιπάλου τους.

Δεν τους είπα τίποτα ιδιαίτερο, τους θύμισα τα σκληρά ματς, τα ματς που... επιστρέψαμε, τους θύμισα τη φανταστική τους πορεία και το γεγονός ότι κανείς δεν μας έδινε ευκαιρία, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τέτοια... Ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι που έδειξε την εικόνα όλης της σεζόν μας».

Όσο για το βράδυ της φιέστας; «Δεν κοιμήθηκα. Αυτή η πίεση, αυτή η δυσκολία...αυτό που χτιζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όταν όλα ήταν στα χέρια μας, υπήρχε ένα διάστημα τριών ημερών που δεν μπορούσα να σταματήσω την καρδιά μου, τρελαινόταν», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr