Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία από την Αγγλία έφτασε στα αυτιά του sportdog, αφού υπάρχουν κλαμπ στο Νησί που ψάχνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τι ισχύει στις ομάδες μας.

Προφανώς δεν είναι προτεραιότητα για τους συλλόγους της κορυφής, που ξεχωρίζουν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά για τις τελευταίες ομάδες τής Premier League ή τις πρώτες τής Championship προφανώς και υπάρχει ενδιαφέρον. Κάπως έτσι, άλλωστε, είχε πάρει μεταγραφή στη Νόρτς ο Δημήτρης Γιαννούλης και τον είχε ακολουθήσει ο Χρήστος Τζόλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Η πληροφορία που υπάρχει αφορά δύο παίκτες, έναν των Πειραιωτών και έναν των Θεσσαλονικέων, που φέτος προφανώς και ξεχωρίζουν στις ομάδες τους. Για αυτό και τόσο τους Ερυθρόλευκους όσο και τους Ασπρόμαυρους τους έχουν ζώσει τα φίδια. Αν και αμφότεροι έχουν συμβόλαια με τις ομάδες του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ/1: Προφανώς αναφερόμαστε στον Ελ Κααμπί, που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, και τον Ραχμάν Μπάμπα που κι αυτός έχει συμβόλαιο! Ποια ομάδα ενδιαφέρεται; Η Ίπσουιτς, που επιστρέφει στην Premier League τη νέα αγωνιστικη περίοδο και θέλει να ενισχυθεί σημαντικά. Στη θέση τού αριστερού μπακ έχει έναν παίκτη όλον κι όλον, άρα δεδομένα θέλει να ενισχυθεί, ενώ στους επιθετικούς έχει περισσότερες λύσεις μεν, αλλά ένας φορ με 32 γκολ σε μια σεζόν δεν περνάει απαρατήρητος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ/2: Προφανώς ομάδα που συμμετέχει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μπορεί να δώσει επαγγελματικό και οικονομικό κίνητρο σε κάθε ποδοσφαιριστή. Για αυτό και ο Κααμπί δεν είχε απαντήσει στην πρόταση για +2 χρόνια που του έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, όπως κυκλοφορούσε μέχρι πρόσφατα στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων και, σε κάθε περίπτωση, πριν από τις δηλώσεις του Κοβάσεβιτς. Στην περίπτωση του Ραχμάν τα πράγματα είναι λίγο πιο περίεργα, γιατί ναι μεν ο Δικέφαλος τον απέκτησε τσάμπα το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά στα 29 του χρόνια αν βρει προοπτική για την Αγγλία δεν θα την αξιοποιήσει; Να πούμε κάτι ακόμα: Για τον Μπάμπα, συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο η Ίπσουιτς που ενδιαφέρεται. Αλλά και η Μπρέντφορντ. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Για πολλές ομάδες έχει γραφτεί το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, από τη Γουέστ Χαμ και τη Στουτγκάρδη, μέχρι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Σεβίλλη, αλλά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχεται και ξανάρχεται στο προσκήνιο τακτικά. Όπως συμβαίνει ξανά, τώρα, που η πληροφορία από την Πορτογαλία αναφέρει ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του θα φτάσει στα 20 εκατ. ευρώ. Αυτά αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ιβηρική. Σημερινό μάλιστα. Γιατί η πληροφορία από την Ελλάδα αναφέρει ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, ηγεμονικό, και μάλιστα σύντομα. Θα δούμε.

ΑΕΚ: Κλείνουμε με τους Κιτρινόμαυρους, που το Σεπτέμβρη του 2022 απέκτησαν τον Σιντιμπέ από τη Μονακό με ελεύθερη μεταγραφή, αν και λίγο καιρό νωρίτερα είχε απασχολήσει και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έμεινε δύο χρόνια στην Ένωση, το συμβόλαιό του λήγει φέτος το καλοκαίρι και, παρά το γεγονός ότι πλην Ρότα δεν υπάρχει άλλος δεξιός μπακ, δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει. Στη Γαλλία θα επιστρέψει ο Τζιμπρίλ. Δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr