Με τίτλο "Ντροπή στην Ελλάδα για τη 19η Μαΐου", ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού "CNN Turk" βάλλει κατά της απόφασης του Παναθηναϊκού να τιμωρήσει τον Σαμέτ Ακαϊντίν για την ανάρτησή του με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος τόσο για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή από τους Πράσινους όσο και για την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εξηγεί τι συνέβη με τον διεθνή αμυντικό, αναφέροντας τα εξής: "Η ομάδα του Παναθηναϊκού που την περασμένη εβδομάδα χώρισε τους δρόμους του από τον Φατίχ Τερίμ, άφησε εκτός της ομάδας τον Σαμέτ Ακαϊντίν λόγω ανάρτησης που έκανε εκείνος σχετικά με την Γιορτή Νεολαίας και Αθλητισμού Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σαμέτ Ακαϊντίν, δημοσίευσε σε λογαριασμό του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία αφίσα με την φωτογραφία του Ατατούρκ που έγραφε «Ας είναι χαρούμενη η γιορτή Τιμής Ατατούρκ, νεολαίας και αθλητισμού». Την ίδια μέρα η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε μια ανάρτηση για την 19/5 - Ημέρα της Ποντιακής Γενοκτονίας. Τόσο από την ασπροπράσινη κοινότητα των φιλάθλων, όσο και από τα ΜΜΕ υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις κατά του Ακαϊντιν λόγω της ανάρτησης του για την 19/5".

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr