Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή έχει συνδεθεί τις τελευταίες ώρες με τον Ολυμπιακό, αν και οι Πειραιώτες είναι 100% προσηλωμένοι αυτή την περίοδο στον τελικό τού Conference League - Έχουν την ευκαιρία για να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Παρόλα αυτά ένας αθλητικός οργανισμός στο μέγεθος των Πειραιωτών δεν μπορεί παρά να έχει διαρκώς τις κεραίες του ανοιχτές και μάλλον κάπως έτσι βρέθηκε στο ρεπορτάζ της ομάδας το όνομα του Μαρσέλ Χαρτέλ, της Σεντ Πάουλι, που φέτος διένυσε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του (συνολικά 21 γκολ και 15 ασίστ) και πανηγύρισε την άνοδο στη Bundesliga.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του Χαρτέλ με το γερμανικό κλαμπ ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να υπογράψει τσάμπα! Μπορεί αυτή η ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός, που ίσως σε λίγες μέρες να είναι κάτοχος του Conference League;



O 28χρονος Γερμανός χαφ, με market value στα 4 εκατ. ευρώ, προφανώς απασχολεί ομάδες ακόμα και από την Bundesliga, κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, για να συλλέξουμε πληροφορίες.

"Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του - Εγκεφαλικός, κοντρολαρισμένος, οργανωτικός - Δύσκολο για Ολυμπιακό"

"Γύρω στο μισό εκατομμύριο ήταν το κασέ του στην Σαν Πάουλι, αλλά τώρα θα ζητήσει κάτι καλύτερο αφού προέρχεται από την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Με 17 γκολ και 13 ασίστ στο πρωτάθλημα ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην άνοδο της Σαν Πάουλι. Θα μπορούσε να υπογράψει από τον Ιανουάριο οπουδήποτε αλλά προφανώς περίμενε το καλοκαίρι. Θα μου κάνει εντύπωση αν φύγει από Γερμανία πάντως. Στα 28 του για πρώτη φορά έχοντας τώρα την ευκαιρία να παίξει ξανά Μπουντεσλίγκα και να υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Άλλωστε τον πρεσαρει έντονα και η Γκλάντμπαχ".

Πώς είναι αγωνιστικά;

"Οκτάρι-δεκάρι. Ευέλικτος, εγκεφαλικός, κοντρολαρισμένος και οργανωτικός. Πολύ καλές επαφές και πάσα, φέτος πρόσθεσε και τα τελειώματα στο ρεπερτόριο του. Δε νομίζω πάντως ότι σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα μπορεί να γράψει παρόμοια νούμερα όπως φέτος".

Στα υπόλοιπα;

"Όχι ιδιαίτερα ταχύς ή εκρηκτικός, αλλά συνεπής τακτικά, έξυπνος και ανθεκτικός, έχει σταθερά γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια από συμμετοχές".

Τον "βλεπεις" στον Ολυμπιακό;

"Δύσκολο".

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr