Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει με την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Μόουζες Οντουμπάτζο, καθώς το ρεπορτάζ εξελίχθηκε σε θέμα ευρείας λήψης λόγω της αναπαραγωγής που έγινε από όλα τα Μέσα.

Με αποτέλεσμα να υπάρξουν μια σειρά από δημοσιεύματα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αν και, όπως έρχεται να συμπληρώσει τώρα το sportdog το ρεπορτάζ, δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζει την περίπτωσή του η Ένωση από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Γιατί ναι μεν το επίπεδο της ομάδας είναι υψηλό και δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στα Σπάτα, παρόλα αυτά ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες σε αυτό που θέλουν να κάνουν οι Κιτρινόμαυροι.

Εδώ δεν θα αναφερθούμε στους Μπρινιόλι και Παλάσιος, του Παναθηναϊκού, ούτε στο σενάριο για τον Κώστα Φορτούνη, που κατά καιρούς έχουμε διαβάσει δεξιά και αριστερά. Αλλά ποδοσφαιριστές που είναι κάπως... αθόρυβοι και μπορούν μέσω της ΑΕΚ να κάνουν το step up στην καριέρα τους.

Τέτοιοι παίκτες είναι ο Μιριτέλο (Αστέρας Τρίπολης) και Οζέγκοβιτς (Κηφισιά) για την επιθετική γραμμή (πιο εύκολο είναι για τον δεύτερο που είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Φαν Φέερτ ως τρίτη λύση) και ο Ανδρέας Ντόη (αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όπως έχει ακουστεί!) για την άμυνα!

Διακριτικά υπάρχουν κεραίες ανοιχτές για τον Γερεμέγιεφ αλλά και για τον Βαγιαννίδη, αν τυχόν προκύψει κάποια εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό - Κανείς δεν γνωρίζει ποιες μπορεί να είναι οι εισηγήσεις του νέου προπονητή των Πράσινων!

Ο Γιώργος Μασούρας, επίσης, είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που θα είναι ελεύθερος - Αν και έχει συνδεθεί ήδη με τον Παναθηναϊκό! Μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Σένκεφελντ, αν τελικά δεν συνεχίσει στο Τριφύλλι; Πριν από λίγο καιρό, πάντως, υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα προσέγγιζε και τον Τάισον η ΑΕΚ αν δεν υπήρχαν εξελίξεις με το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ. Ο πεπειραμένος μεσοεπιθετικός, όμως, ανανέσω με τους Θεσσαλονικείς.


 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr