Μπρούνο Γκάμα: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας ο οποίος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου και προέβλεψε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα κερδίσει με 1-0 και θα φέρει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. 

«Αύριο θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Συμφώνησα να συνεχίσω για ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ασφαλώς και είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Άρης το περίμενε πολλά χρόνια για να βρεθεί εκεί. Ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να τους πω κάτι εγώ. Επικοινώνησα με τον Κουέστα που είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Πάντα υπάρχει κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ιδιαίτεροι αυτοί οι αγώνες και όλοι θέλουν να τα παίξουν και σημασία σε αυτά τα ματς δεν έχει η απόδοση, αλλά η νίκη. Η απόσταση των δύο ομάδων είναι μικρή. Είχε γυρίσει μπούμπερανγκ στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια η επιθυμία να βρεθεί σε έναν τελικό, ευτυχώς τώρα τα κατάφερε.

 Δεν είναι καθόλου καλό για την ομάδα που δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Πάντα οι τελικοί πρέπει να είναι με κόσμο και οι παίκτες να μπορούν να πανηγυρίσουν με τον κόσμο. Τώρα, θα πρέπει να περιμένουν εφόσον πάρει το Κύπελλο ο Άρης να επιστρέψει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Αξίζει στον Κουέστα αυτό το Κύπελλο. Αλλά το αξίζει όλο το σταφ, ο πρόεδρος και ο κόσμος. Ελπίζω στο τέλος ο Άρης να είναι ο μεγάλος νικητής και να κατακτήσει το Κύπελλο. Πιστεύω ο Άρης θα νικήσει με 1-0. Ο χρόνος μου στον Άρη ανήκει στο παρελθόν και δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω σε έναν τελικό με την ομάδα», είπε ο Μπρούνο Γκάμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr