Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»:

«Ο Πελεγκρίνι δεν με εμπιστευόταν, μου το είπε πολύ καθαρά. Εκτιμώ ότι ένας προπονητής είναι ξεκάθαρος να αποφεύγει απλά να σκέφτεται τι συμβαίνει. Δεν γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους τους προπονητές. Ήταν πολύ ξεκάθαρος και τον ευχαριστώ. Δεν αισθάνομαι κακία γι’ αυτόν. Όσο είναι στην Μπέτις του εύχομαι τα καλύτερα. Η σεζόν ήταν καλή για την Μπέτις. Όλοι περίμεναν λίγο περισσότερο. Επιστρέφει στην Ευρώπη. Υπήρξαν… λακκούβες στη LaLiga, είχαν τραυματίες σε παίκτες σε σημαντικές στιγμές, αλλά έχουν αναρρώσει και κατάφεραν να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για άλλη μια χρονιά».

Για τη φετινή παρουσία του στον Άρη: «Το… στοίχημα με τον εαυτό μου που έβαλα όταν έφυγα από την Ισπανία μου βγήκε σε καλό. Είναι η πρώτη εμπειρία. Είμαι ευτυχισμένος με το βήμα που έκανα και με τη χρονιά που έχω στη Θεσσαλονίκη. Από τότε που ήρθα εδώ ο σύλλογος μου έδωσε αυτοπεποίθηση, είχα λεπτά, αυτό που έψαχνα. Είμαι ευγνώμων στον Άρη και τους ανθρώπους του. Όταν μου έδειξαν εμπιστοσύνη, εγώ απάντησα».

Για το μέλλον του: «Τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχα τη συνέχεια που ήθελα και δεν είχα την τύχη να παίξω όσο θα ήθελα. Έτσι ο κόσμος αρχίζει να αμφιβάλλει για σένα, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα τον εαυτό μου. Ερχόμενος εδώ, στον Αρη κι έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια, δείχνεις σε κάποιους ότι τα γκολ δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ από έναν επιθετικό. Δεν είναι κάτι που αλλάζει για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το Σάββατο και τον τελικό του Κυπέλλου. Μετά όταν θα είμαι σε διακοπές και με το κεφάλι μου ήρεμο, θα σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr