Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Ιγκνάσιο Βιλαρίνο.

«Ναι, ήταν πάντα υπό παρακολούθηση από ιταλικούς συλλόγους. Όταν έπαιζε στην Αργεντινή τον παρακολουθούσε η Τορίνο, αφού είχε πάει να τον δει στο Μπουένος Άιρες. Είναι στα ραντάρ διαφόρων ιταλικών συλλόγων και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Το γεγονός ότι θα παίξει σε τελικό μετά από μία φανταστική πρώτη ευρωπαϊκή σεζόν και ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα τον έχει κάνει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ στη θέση του», είπε ο ατζέντης του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού την ιστοσελίδα «Laviola.it», προσθέτοντας ότι αν προκύψει πρόταση από ιταλικό σύλλογο θα την αξιολογήσει.

Επίσης, ανέφερε:

Για την πρώτη σεζόν του Ορτέγκα στην Ελλάδα: «Μιλάμε κάθε μέρα, έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη κόντρα στην Άστον Βίλα. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να παίξει σε αυτόν τον τελικό. Ονειρεύεται να καταφέρει να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο και είναι ξεχωριστό πως το ματς γίνεται στην Αθήνα.

Έρχεται από μία θετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, έχει προσαρμοστεί καλά και κλήθηκε επίσης στην εθνική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν με έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Για την άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: «Ήταν φανταστικός για τον σύλλογο, η αλλαγή έγινε αντιληπτή αμέσως. Οι παίκτες πείστηκαν γρήγορα για τις ιδέες του. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr