Υπάρχει ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις του Αντρέ Όρτα και, σύμφωνα και με την «Α Bola» οι Πειραιώτες θέλουν να αγοράσουν τον παίκτη από την Μπράγκα.

Όπως, πάντως, σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να διαπραγματευθούν το ποσό της ρητρας, που ανέρχεται σε 6 εκατ. ευρώ.

«Ο δανεικός στον Ολυμπιακό μέσος έπεισε με τις εμφανίσεις του τους υπευθύνους του ελληνικού συλλόγου και πλέον ο Ολυμπιακός σκοπεύει να ενεργοποιήσει την προαιρετική ρήτρα αγοράς, που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο δανεισμού.

Ο ελληνικός σύλλογος πρέπει να πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ για να εγγυηθεί οριστικά την αγορά του Αντρέ Όρτα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ελπίζει να διαπραγματευτεί χαμηλότερη τιμή και αν η Μπράγκα αποδειχθεί αδιάλλακτη, μπορεί να κάνει ακόμη και προσπάθεια να εξασφαλίσει τον χαφ.

Ο Όρτα σημείωσε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε αυτούς τους πέντε μήνες και βοήθησε την ομάδα να είναι παρούσα στον τελικό του Conference League που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και στον οποίο οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα», αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr