Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως από αύριο μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι», αφού τους έχει δώσει και σήμερα ρεπό (τρίτο τις τελευταίες ημέρες), κάτι που φανερώνει πως επενδύει στη φρεσκάδα και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ορτέγκα με τον Ιμπόρα προπονούνται κανονικά, δεν είναι στο 100%, αλλά αναμένεται σφίξουν τα δόντια και να ξεκινήσουν απέναντι στους Ιταλούς, κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, ενώ υπάρχουν οι επιλογές των Ρίτσαρντς/Κίνι/Αποστολόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας και του Όρτα για το κέντρο, αντίστοιχα.

Αυτό το διήμερο ο Μεντιλίμπαρ θα ξεκινήσει πιο εντατικά την ανάλυση της Φιορεντίνα στους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετές ομοιότητες, περισσότερο αποτελεσματικές επιθετικά παρά αμυντικά.

Τέλος επισήμανε ότι ο Ντάνι Γκαρθία έπαιξε χθες για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπιλμπάο, τον έβαλε βασικό και τον χρησιμοποίησε σε όλο τον αγώνα ο Βαλβέρδε κόντρα στη Βαγεκάνο, και όπως τονίζει ο ισπανικός Τύπος, παρότι έχει προτάσεις από Βαλένθια και το MLS, πιο ελκυστική θεωρεί την προσφορά του Ολυμπιακού, λόγω της παρουσίας του Μεντιλίμπαρ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr