ΑΕΚ: Ο Νορντίν Άμραμπατ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Ο Μαροκινός άσος τόνισε πως η ΑΕΚ του προσφέρει συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, παράλληλα τον θέλουν ομάδες από Ιταλία και Μέση Ανατολή, ωστόσο ο ίδιος "βλέπει" πιο πιθανό να επιστρέψει στην Ολλανδία μετά από 13,5 χρόνια.

«Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία», είπε ο Μαροκινός. 

«Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω», επισήμανε.

Εν συνεχεία υποστήριξε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μεταφέρει στην ΑΕΚ την οριστική του απόφαση: «Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό».

Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός πως παρότι έκλεισε τα 37 του χρόνια, ο ίδιος συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο, πραγματοποιώντας φέτος 39 συμμετοχές με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και οκτώ ασίστ. «Από τη στιγμή που είμαι σε καλή φυσική κατάσταση θα συνεχίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν αρχίσω και πέφτω θα σταματήσω. Αλλά όσο τα πράγματα πηγαίνουν καλά και το διασκεδάζω ακόμα, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο», υπογράμμισε ο Άμραμπατ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr