Ολυμπιακός: Ιστορική είναι η επόμενη χρονιά για τον Ολυμπιακό μιας και κατά τη διάρκεια της ο σύλλογος θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (27/5) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με την πρώτη περίοδο να αφορά τις ανανεώσεις και τη δεύτερη την πώληση για νέους κατόχους, ενώ στις τιμές συμπεριλαμβάνονται όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των Ερυθρόλευκων (φιλικά, αγώνες πρωταθλήματος, παιχνίδια Κυπέλλου και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις).

α εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) ο Ολυμπιακός, καθώς παράλληλα και το νέο σήμα που θα φέρει ο σύλλογος σε όλα του τα τμήματα τη νέα σεζόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του Θρύλου! Τη συνέντευξη Τύπου των εισιτηρίων διαρκείας παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Ο κ. Κώστας Καραπαπάς πήρε πρώτος το λόγο τονίζοντας αρχικά: «Αυτή η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερη, γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια και μπαίνουμε σε μία περίοδο εορτασμών και σε μία περίοδο που όλοι πρέπει να αναπολούμε τη δόξα αυτού του συλλόγου, να τη στηρίζουμε ώστε να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται. Και βέβαια να είμαστε όλοι μας κοντά στο σύλλογο γιατί θα ακολουθήσουν οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια. Δε θα μπορούσε λοιπόν να ξεκινήσει καλύτερα η χρονιά από την παρουσίαση του επετειακού εμβλήματος του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια. Είναι το έμβλημα το οποίο θα φέρουν όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη θα έχουμε κοινό λογότυπο για να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας, αδιαίρετος, ενιαίος και βεβαίως είναι μία μεγάλη οικογένεια. Για εμένα η μεγαλύτερη οικογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα χρώματά μας συμβολίζουν το πάθος και την αγνότητα, το κόκκινο και το λευκό, το ερυθρόλευκο. Αυτό είναι το οποίο προφανώς επικρατεί και στο επετειακό έμβλημα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό βίντεο το οποίο θα αποκαλύψει το έμβλημα αυτό»
", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr