Ο Κάλινιτς παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας από την κροατική ομάδα και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πλάνο του, αλλά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

Ο 30χρονος Κροάτης φορ πρόσφατα συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, με τον «φρέσκο» αθλητικό διευθυντή της Χάιντουκ να δηλώνει πως τον θέλει να παραμείνει, αλλά με συγκεκριμένες... προϋποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την άποψη του ότι δεν είναι ένας επιθετικός αλλά ένα δεκάρι!

«Έχω παίκτες στο κεφάλι μου που δεν υπολογίζω, αλλά είναι δίκαιο να τους το πω πρώτα. Όσον αφορά τον Μάρκο Λιβάγια; Από όσο ξέρω θα μείνει, εξάλλου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Δεν έχει έρθει ούτε μια επίσημη πρόταση για αυτόν. Μιλήσαμε μαζί τις προηγούμενες μέρες, πρώτα θέλω να γίνει καλύτερος και πάνω από όλα θέλω να έχει κίνητρο», είπε χαρακτηριστικά ο Κάλινιτς για τον Λιβάγια και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε έναν κεντρικό επιθετικό. Ο Λιβάγια δεν είναι επιθετικός, είναι δεκάρι. Πρέπει να πάρουμε έναν πραγματικό φορ, υπάρχει και η ανάγκη για απόκτηση χαφ, αλλά δεν θα μαζέψουμε παίκτες με το ζόρι».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr