Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικώς στα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως και φέτος θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο, ενώ στα προκριματικά του Europa Conference League, εκεί όπου θα κυκλοφορήσουν μόνο απλά εισιτήρια και προτεραιότητα θα έχουν τα άτομα που έχουν αγοράσει διαρκείας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο και το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας, όπως και στην τοποθέτηση των αγαλμάτων των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου μετά τον τελικό του Conference League, με τα οποία και θα ολοκληρωθεί και τυπικά το γήπεδο της OPAP Arena.

Στάθηκε και στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι θα βρίσκονται στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων για το Euro 2024 και το Copa America, και στο γεγονός πως θα χάσουν σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τέλος, στάθηκε στην περίπτωση του Τετέι τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης με καλά στοιχεία και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος από την ΑΕΚ.