Με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για την περίπτωση του Κώστα Θυμιάνη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ξάνθη και ο νεαρός βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Έχω πολύ καλές εντυπώσεις για τον Θυμιάνη, είχαμε μία άριστη συνεργασία, είναι ένα εξαιρετικό παιδί με μεγάλη θέληση και πάθος, βοηθώντας τα μέγιστα στην πορεία της Ξάνθης».

Προσθέτοντας: «Είναι ένας ιδανικός παίκτης για τη θέση νούμερο 6 με πολύ καλή σωματική διάπλαση, είναι Box 2 box παίκτης, πατάει στην αντίπαλη περιοχή με πολύ ωραίες κινήσεις. Αν πρέπει να σταθώ σε κάτι αρνητικό είναι οι εύκολες κίτρινες κάρτες, αλλά το έχει βελτιώσει στο διάστημα που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό».

Για τις θέσεις που του ταιριάζουν καλύτερα: «Ιδανικά θα έλεγα πως είναι εξάρι, αν μπορούσα να τον παρομοιάσω με κάποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως είναι παρόμοια τα χαρακτηριστικά του με τον Μεϊτέ. Ο ίδιος δύσκολα περιορίζεται σε μία θέση, είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται με ευκολία και στις θέσεις των στόπερ όπως έκανε φέτος στον Πανσερραϊκό.

Για το αν θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Ειδικά για τον ΠΑΟΚ που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά , νομίζω θα έχει πιο εύκολη προσαρμογή από το να πάει σε μία ομάδα που θα έλειπαν αυτά τα στοιχεία».