Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θέλει «καλές» μεταγραφές, έχοντας ήδη μια επαρκή βάση, προκειμένου να διεκδικήσει και να κατακτήσει του χρόνου το πρωτάθλημα, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μαζί με έναν έμπειρο και καλό προπονητή.

«Υπάρχουν μια δύο περιπτώσεις προπονητών που θα συζητήσουν μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό και από την νέα εβδομάδα θα ξέρουμε. Ένα βασικό στοιχείο είναι ότι θα έχει κάνει πρωταθλητισμό και θα έχει εμπειρία, δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Να ανακοινωθεί και μετά θα τον κρίνουμε. Τον Μπάλντοκ όπως και τον Μαξίμοβιτς τον είχε κλείσει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός. Όλες οι άλλες μεταγραφές θα έχουν την υπογραφή του νέου προπονητή. Οι υποψήφιοι έχουν εικόνα από τον Παναθηναϊκό, έχουν δει βίντεο ενώ είναι ενήμεροι και για το ρόστερ. Ο νέος προπονητής θα ξέρει τα κενά, θα δει στην προετοιμασία όλους τους παίκτες και ανάλογα θα αποφασίσει. Πλέον ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια ομάδα που διεκδίκησε τα τρία τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα, οπότε θέλει 4-5 παίκτες που θα του δώσουν έξτρα ποιότητα όχι μια νέα 11άδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως «στόχος είναι να πάρει δύο εξτρέμ. έναν αριστερά με την αξία του Μπερνάρ, αλλά και έναν δεξιά αφού θα φύγει ο Παλάσιος, σίγουρα έναν στόπερ και έναν αριστερό μπακ με το όνομα του Γιαννούλη να παίζει αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ίσως γίνει μια κίνηση και στο 8, θεωρώ ότι το βάρος πρέπει και θα πέσει στα εξτρέμ, πάντως».

Παράλληλα ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι φέτος υπάρχει διάθεση να δοθούν αρκετά λεφτά για ενίσχυση από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, το ζητούμενο ωστόσο είναι να δοθούν σωστά και στοχευμένα.

Ακούστε το ηχητικό: