ΠΑΟΚ: Μια από τις εκκρεμότητες για το ρόστερ του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν αφορά και το όνομα του Στέφαν Σβαμπ, που το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο και τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Ο Αυστριακός χαφ απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές του, επί ισπανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην Μαγιόρκα και έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του με τον Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με 54 ματς κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, 10 γκολ και τέσσερις ασίστ, κέρδισε το δικαίωμα να παραμείνει ενεργό μέλος της ομάδας του Λουτσέσκου και ήδη ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει την διαπραγμάτευσημαζί του για νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ οι επαφές γίνονται για νέο μονοετές συμβόλαιο, χωρίς ακόμη να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη που, λογικά, πάντως, αναμένεται σύντομα μιας που υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί και για την επόμενη σεζόν.

Ο Αυστριακός ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα με τέσσερις γεμάτες σεζόν, με 194 συμμετοχές, 28 γκολ και 10 ασίστ, ενώ στα πλέι οφ ήταν από τους κομβικούς παίκτες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πηγή: sfina.gr