Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση για την ΑΜΚ του ΠΑΟΚ που είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ και μίλησε και για το φλέγον θέμα του Κωνσταντέλια.

«Είμαστε στο 2024, μέσος όρος δείτε πόσα χρόνια μένει ένας παίκτης σε μια ομάδα. Πλέον οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες να παίξουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, να παίξουν στο πιο υψηλό επιπεδο. Σίγουρα ενας παίκτης ειναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ αλλά για να μείνει ένας παίκτης πρέπει να θέλει να και να μείνει. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή ειναι η αγορά του ποδοσφαίρου πλέον.  

Θα γίνει ότι ειναι το καλυτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις ειναι μέσα στο παιχνίδι. Μου θυμίζει αυτή η συζήτηση, κάποιες συζητήσεις πέρσι όταν έφυγε ο Ίνγκασον και ο Ντόουγκλας και έλεγαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 4ος και πήραμε το πρωτάθλημα.   Δεν λέω ότι θα πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, ούτε θα σας πω ότι δεν θα πωληθεί. Μπορεί να πωληθεί και κάποιος άλλος παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυξημένη απαρτία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά 12.999.999 ευρώ. Εφόσον καλυφθεί πλήρως η αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάνει τα 156.057.071,40 ευρώ.