Την θετική του απάντηση στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να έχει δώσει ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν.
Σύμφωνα με το κροατικό "germanjak.hr", η Ντιναμό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σλοβένο χαφ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι απολαβές του θα ανέρχονται στις 600.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης...
Το ρεπορτάζ των Κροατών αναφέρει ακόμα ότι η Ντιναμό θα καταβάλει 2 εκατομμύρια ευρώ μάξιμουμ στους Πράσινους για τον 25χρονο μέσο, ποσό που όμως απέχει... παρασάγγας από τα 5 περίπου εκατομμύρια που αξιώνει το Τριφύλλι για να παραχωρήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή.
Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, από το “πράσινο στρατόπεδο” αναφέρουν πως ουδείς έχει έρθει σε επικοινωνία με την κροατική ομάδα πόσο μάλλον σε συμφωνία για την παραχώρηση του διεθνούς χαφ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο