Μία από τις υποθέσεις που αφορούν στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι αυτή της παραμονής του Αντρέ Όρτα.
Ο Πορτογάλος μέσος έπαιξε ως δανεικός από την Μπράγκα, οι Πειραιώτες θέλουν να τον αγοράσουν έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του, ωστόσο προσπαθούν να χαμηλώσουν τη ρήτρα των 6 εκατ. ευρώ, που υπήρχε στην αρχική συμφωνία.
Διαβάστε επίσης...
Όμως, ο πορτογαλικός σύλλογος για την ώρα δεν το συζητά και επιμένει για το συγκεκριμένο ποσό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την ιβηρική χώρα, κάνοντας κάπως δύσκολο το έργο των «ερυθρόλευκων».
Ο ίδιος ο Όρτα, πάντως, επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά ευελπιστούν ότι σιγά σιγά η Μπράγκα θα μαλακώσει τη στάση της και οι δύο ομάδες θα τα βρουν σε άλλα λεφτά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο